Kızılhöyük İlkokulu
Kızılhöyük Mahallesi Kızılhöyük İlkokulu SURUÇ ŞANLIURFA

VİZYON

Kültürel değerlerine bağlı, yenilikçi, gelişime açık, bilişim teknolojilerini etkili kullanan, sosyal ve sportif faaliyetlerde etkin vatan evlatları yetiştirmek.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak bilgi çağını doğru anlayan, evrensel değerleri kavramış, hak ve özgürlüklere saygılı milli değerlere sahip, hoşgörülü, sorumluluk bilinci gelişmiş, üretken sorun çözme yeteneği olan, çevreye duyarlı özgüvenli, donanımlı model insan yetiştirmek.

Öğretim Şekli :TAM GÜN ÖĞRETİM

TAM GÜN ÖĞRETİM

08.30-14.15

Isınma Şekli

Sobalı, ana derslikte klima ve konteyner sınıflarda yağlı radyatör de bulunmaktadır.

Uydu İnternet (VSAT)

Şanlıurfa´ya 40 km. Suruç´a 10 km. Birecik 33 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Kızılhöyük köyüne bağlı 3 mezranın ortak okuludur. Okul ipekyolu diye bilinen Gaziantep-Şanlıurfa yoluna en yakın olan Yolboyu isimli köydedir.Köyün yola uzaklığı 500 metredir kolayca ulaşılabilir.

E twinning projeleri ile öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamaktayız.